Proje Tanıtımı

ÜRETİMİN GÜCÜ

Neden zengin bir ülke olmak için üretim önemlidir? Bu temel üzerinden, öğrencilerimizin çeşitli ürünler üretmelerini ve üretimin önemine dair farkındalık kazanmalarını amaçlıyoruz. Proje süresince öğrencilerimiz el yapımı ürünler üretiyor, sebze ve bitki yetiştiriyor, atık malzemeleri tekrar kullanıyor, üretimin önemini açıklamak için etkinlikler gerçekleştiriyor, fabrikalar, çiftlikler, atölyeler, tarım alanları gibi üretim yerlerini ziyaret ediyor, üreticilerle fotoğraf çekimi ve röportajlar yapıyorlar. Öğrencilerin ne bildiğini ölçmek için bir ön test uygulanıyor ve sonunda ne kadar öğrendiklerini ve üretim konusunda farkındalık kazanıp kazanmadıklarını anlamak için bir son test uygulanıyor. Öğrencilerimiz çevrelerindeki insanlar hakkında tüketim alışkanlıkları ve üretkenlikleri konusunda araştırma yapıyorlar. Süreç ve sonuç, web 2 araçları aracılığıyla gözlemleniyor ve değerlendiriliyor. Ayrıca, etkinlikler web 2 araçları üzerinden düzenleniyor ve sergileniyor.

10.05.2023 61

11-05-2023