Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Çevreyle bütünleşmiş ve çevreye liderlik yapan öğrenmeyi öğrenen ve öğrenmeyi ihtiyaç olarak algılayan model bir okul olmak.

Misyon: Bizler Samsun 19 Mayıs Atatürk Ortaokulu´nun bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen kisiler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: Web sitemiz anasayfasında sol taraftaki menülerden Okulumuz sekmesinin alt başlıklarındaki Başarılarımız linkinden başarılarımıza ulaşabilirsiniz.

Saatler: 08:30-15:15
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: ZORUNLU DİL DERSİ İNGİLİZCE (SEÇMELİ DERSLER YETERİ KADAR ÖĞRENCİ TERCİH DURUMUNDA DİĞER DİLLER) 5. Sınıflarda İngilizce Dil Sınıfı Vardır
Servis Bilgisi: Samsun dan OMÜ Tramvay Durağından Engiz(Ballıca - 19 Mayıs) dolmuşları ile okulumuza ulaşılabilir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol, masa tenisi, voleybol, basketbol, kort tenis, satranç alanlarında sportif çalışmalar gerçekleştirilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Sergisi düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları: Üç tane Okul Kitabımız yayımlanmıştır 1. Değername-ı 2. Değername-2 3. Değerli Hatıralar
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning projesi(Deniz Kalpli Çocuklar,Biyomimikri,Meyve Pazarı,Bilinçli Tüketici)
Diğer Hususlar: Yazılım Kodlama Atölyesi faaliyettedir.

Telefon - 362 511 29 02

WEB - https://19mayisataturk.meb.k12.tr

Adres - Pazar Mahallesi, Karanfil Sokak No 7 19 MAYIS SAMSUN

Biyoloji Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - Pazar Mahallesi Karanfil Sokak No:7 19 MAYIS/SAMSUN

Adres - Pazar Mahallesi, Karanfil Sokak No 7 19 MAYIS SAMSUN

Ulaşım 19 Mayıs şehir merkezinde Samsun-Bafra istikametindeki 2. ışıklardan sola dönerek 300 metre sonra sağ tarafta. (Devlet Hastanesi karşısı olarak da ulaşılabilir.)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Samsun´un batısı istikametinde 32 km uzaklıktadır.